top of page

За традицією кожного року Яблуницька гімназія організовує зустріч майбутніх першокласників. 1 травня сонячного, весняного дня двері нашої гімназії гостинно відчинилися для майбутніх першокласників. Їх зустрічали вчителька Алла Василівна Дроняк та директорка Марія Михайлівна Кочерган. Вони проводили дітлахів по різних локаціях.

1 локація - "Фото на згадку". Зроблено фотознімок про першу зустріч з країною знань. (керівник Грималюк Н.В.)

2 локація - "На гостини до лісової бібліотеки". Бібліотекарка гімназії зустріла майбутніх першокласників і повела їх до фантастичного світу казок. (Керівник Довганюк С. М.)

3 локація - "Зустріч з учнівською радою гімназії та вокальним гуртком "Сузір'я талантів". Гості побачили, як Яблуницька гімназія плекає юні таланти, запалює нові зірки та пропонує змістовне дозвілля. (Керівники Мартинюк Л. І. та Пецей Х. М.)

4 локація - "Спортивні ігри з учнями 2 класу". Майбутні першокласники залюбки приєдналися до спортивних змагань. Ми впевнені, що спорт розвиває в діток наполегливість, витривалість, волю, самодисципліну та терпіння.

І ось настала довгоочікувана мить прийняття дітлахів до лав майбутніх першокласників. Локація 5 - "Знайомство з першою вчителькою Аллою Василівною". Педагогиня провела невеличкий урок - зустріч (подорож). Діти ознайомилися зі шкільними кабінетами, де пройде їх перший рік шкільного життя. Із захопленням малята вперше сіли за парти, пограли в цікаві ігри, попрацювали в групах з батьками та виготовили м'яку іграшку. (Керівник Дроняк А.В.)

Локація 6 - "У нас смачно". Першокласники відвідали шкільну їдальню та познайомилися з працівниками кухні. Знайомство пройшло під час чаювання зі смачною випічкою. (Керівник Сливчук В.І.)

Локація 7 - "Сюрприз". На прощання до першокласників завітала аматорська студія "Веселка". Малята радо зустріли гостя. Всі разом чудово провели час, потанцювавши, під веселу музику. Позитивні емоції дітей, в такі моменти, неоціненні.

Отже, перша зустріч відбулася, малята-дошкільнята з гордістю та задоволенням йшли додому.


Нагадуємо, що наша гімназія завжди рада прийняти до себе всіх учнів з 1 по 9 клас. Чекаємо на Вас у нашому закладі!

До нових зустрічей!

1 перегляд0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Корисні посилання

bottom of page